YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Kalliomurske

Kalliomurske on murskattua kiviainesta, jonka pinnat ovat aina murtopintaisia. Kalliolouhe hienonnetaan murskaimella, jonka jälkeen kiviaines prosessoidaan hienommaksi materiaaliksi, aina haluttuun raekokoon asti.

Tuotamme eri murskeita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toimialueeseemme kuuluu koko Satakunta ja Varsinais-Suomi (Pori, Rauma, Turku).

Kalliomurske on väriltään mustanharmaata kiviainesta. Se on lujaa ja kestävää materiaalia, joka sopii erinomaisesti vaativiin ja kuormittaviin olosuhteisiin esimerkiksi tietekniikassa ja rakennusten perustuksissa.

Kalliomurskeen käyttökohteet

Kalliomurske on monipuolinen tuote, jolla on useita käyttötarkoituksia. Kalliomursketta käytetään muun muassa teiden ja rakennusten kantavissa kerroksissa, teiden ja piha-alueiden päällysmateriaalina sekä asfaltissa. Sitä voidaan käyttää myös kosteuden katkaisuun ja viherrakentamiseen.

Mikä raekoko sopii tarkoitukseeni?

Kallionmursketta on saatavilla useita eri raekokoja, kalliomurskeen koot vaihtelevat muutamasta millistä sataan milliin. Jokaisella murskekoolla oma tyypillinen käyttökohteensa.

Jos olette epävarmoja, mikä murske tai raekoko sopii käyttötarkoitukseenne parhaiten, ottakaa yhteyttä. Me neuvomme ja autamme oikean tuotteen ja raekoon valinnassa.

Kalliomurske (KAM) 0-16 mm

Teiden ja pienien alueiden päällysmateriaali

Pienirakeinen kalliomurske (0-11 mm ja 0-16 mm) sopii erinomaisesti teiden päällysmateriaaliksi sekä pihateiden ja piha-alueiden kulutuskerrokseksi. Tuotetta käytetään teiden kunnossapitoon, tasauksiin ja kivetyspohjiin.

Kalliomurske (KAM) 0-56 mm

Teiden ja rakennusten kantavat kerrokset

Keskikarkeat kalliomurskeet (0-31 mm, 0-56 mm ja 0-63 mm) soveltuvat parhaiten teiden ja rakennusten kantaviin kerroksiin.

Kalliomurske (KAM) 0-90 mm

Rakennuspohjien ja teiden jakavat kerrokset

Suurirakeinen kalliomurske (0-90 mm) soveltuu erityisen hyvin rakennuspohjien ja teiden maamassoja jakavan kerroksen tekemiseen. Karkealla murskeella voidaan myös vahvistaa päällyskerrosten kantavuutta.

Kalliomurske (KAM) 16-32 mm

Kosteuden katkaisu ja viherrakentaminen

16-32 mm kalliosepeliä käytetään pääasiassa kosteuden katkaisuun. Kalliosepeli sopii erinomaisesti myös viherrakentamiseen.


Sepeli, salaojasepeli, hiekoitussepeli, kivituhka, asfaltin raaka-aine

Sepeliä, joka on oma murskelajinsa, käytetään imeytyksiin ja kosteuden katkaisuun, esimerkiksi kapilaariveden katkaisuun talon seinustoilla, hiekoitukseen sekä salaojituksissa maamassojen erottamiseen. 

Kivituhkaa hyödynnetään viherrakentamisessa, pihateiden ja piha-alueiden pintamateriaalina sekä kivetysten ja laattojen asentamisessa.

Kalliomursketta käytetään myös asfaltin raaka-aineena.


Syitä valita Haaviston Soran kalliomurske

Kalliomurskeita julkisille toimijoille sekä yksityisille henkilöille

Toimitamme kalliomurskeita julkisille toimijoille, muun muassa kaupungeille, kunnille ja urakoitsijoille. Omakotitalorakentajat ja kesämökkiläiset ovat myös iso osa asiakaskuntaamme. Olemme paikallinen toimija, tunnemme maaston ja olosuhteet erinomaisesti, joten osaamme neuvoa asiakkaita oikean tuotteen valinnassa.

Tilaa puhdas ja laadukasta kalliomursketta Haaviston Sora Oy:ltä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2018 © Haaviston Sora Oy