YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Materiaalit ja murskauspalvelu maanrakennukseen

Meiltä saat laadukkaan murskauspalvelun ja murskeet maanrakennustyömaallesi ympäri vuoden koko Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Toimitamme myös materiaalit sorasta täytehiekkaan ja koristekiviin.

Maanrakennus vaatii laadukkaat raaka-aineet, jotta pohjasta saadaan kantava. Yleensä se tarkoittaa sitä, että karkea materiaali laitetaan pohjalle ja ohuempi materiaali ylimpään kerrokseen. Materiaalivalintaan vaikuttavat asiakkaan tarpeet mutta lisäksi on otettava huomioon materiaalinen vaatimustenmukaisuus, jotka määritellään EU-säädöksissä.

Lue lisää vaatimuksista laadunhallinta-sivultamme »

Murskauspalvelu maanrakennukseen

Teemme pitkällä kokemuksella murskausta maanrakennuksen apuna. Jos tontilla on kallio, joka täytyy räjäyttää pois, kuljetamme murskauskalustomme paikan päälle räjäytystöiden jälkeen ja murskaamme louheet halutun raekoon murskeeksi. Tarvittasessa toimitamme murskeen haluttuun kohteeseen tai lähitämme sen kasaksi asiakkaan osoittamalle alueelle. Teemme murskausta maanrakennustyömailla ympäri vuoden.

Tarvitseko apua tontillasi olevan kallion murskauksessa? Ota yhteyttä »

Täytehiekka ja koristekivet

Meiltä saat myös täytehiekan maa-alueiden täytteeksi. Täytehiekkaa käytetään alueilla, jotka täytyy saada täyteen, mutta joilta ei edellytetä kantavuutta.

Lisäksi saat meiltä luonnonkivet tonttisi koristamiseen. Meillä on valikoimissamme pyöreitä, punertavia kiviä ja toimitamme ne noin tuhannen kilon suursäkeissä. Kevät on inspiroituneiden piharakentajien sesonkia, joten kivet kannattaa tilata mahdollisimman ajoissa! Voit valita singelin tai mukulakiven.

Tarvitsetko täytehiekkaa tai pihakiviä? Ota yhteyttä »

Valitse Haaviston Soran ammattilaiset

Me teemme murskausta ympäri vuoden Varsinais-Suomen alueella. Jos sinulla on maanrakennusprojekti alkamassa, kannattaa ryhtyä toimiin hyvissä ajoin. Materiaalien vaatimustenmukaisuus on asiakkaan vastuulla, joten kannattaa ottaa tarkoin selvää, mitä maanrakennuksen raaka-aineilta vaaditaan juuri teidän kohteessanne. Sen jälkeen pystymme toimittamaan tai murskaamaan teille juuri oikeanlaista materiaalia.

Jos sinulla on kysyttävää, neuvomme mielellämme! Ota yhteyttä »

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2020 © Haaviston Sora Oy