YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Murskauspalvelu ja salaojasora maanviljelijöille

Ammattitaitoinen murskauspalvelu maanviljelijöiden avuksi. Jalostamme soraa ja kalliota omilla soramontuillamme ja kalliolouhoksellamme erilaisiin tarpeisiin. Meiltä saat materiaalit myös CE-merkittyinä.

Näin tilaat Haaviston Soran murskauspalvelun maatilallesi

Asioita, joita asiakkaan tulisi hoitaa ennen louhintaa:

  • Maankäyttö- ja louhintaluvat
  • Yhteydenotto paikalliseen ympäristövalvojaan, joka arvioi mm. räjäytyksen mahdolliset haitat ympäristölle
  • Ympäristönsuojelutoimet (esim. melu ja pöly)
  • Lähialueella asuville ihmisille ilmoittaminen
  • Ajoväylien ja murskeen läjityspaikan kestävyys ja käytettävyys
  • Valmistettavan murskeen käyttötarkoitus, jotta voidaan määritellä murskeelle asetetut vaatimukset

KYSY LISÄÄ

Murskauspalvelu maanviljelijöille

Jos peltoalueellasi on kallio, mikä haittaa viljelyä, sen voi poistaa louhimalla. Louhe kannattaa jatkojalostaa murskaamalla. Tulemme paikalle murskauskalustollamme, murskaamme louheen ja kuljetamme murskeen sovittuun paikkaan. Murskeen voi kasata esimerkiksi pellon lähialueelle ja myydä tai käyttää itse mm. teiden tai pihojen kunnostukseen. Kuljetamme murskeen tarvittaessa myös osoittamaanne paikkaan.

Kalliolouheen murskaaminen kannattaa toteuttaa talvella, kun maa on jäässä. Tällöin pellot eivät tallaannu eivätkä koneet uppoa pehmeään maahan. Murskausalueelle johtavien ajoväylien tulee olla riittävän leveät ja kantavat, jotta koneet voidaan kuljettaa laveteilla kohteeseen. Tällainen murskausprojekti kannattaa siis suunnitella hyvin ja hyvissä ajoin, vähintään puoli vuotta etukäteen.

Autamme sinua projektin aikataulutuksessa ja suunnittelussa! Ota yhteyttä »

Salaojasora toimitettuna

Toimitamme myös salaojasoraa kevät- ja kesäkaudella, kun pelloille tehdään salaojituksia. Toimittamamme salaojasora on sopivan karkeaa seulottua luonnonsoraa, joten se ei tuki salaojaputkia. Myös sepeliä ja Singelikiviä käytetään salaojituksessa, sillä ne toimivat hyvin salaojien imeytyskentissä.

Toimitamme salaojasoraa koko Varsinais-Suomen alueelle. Ota yhteyttä ja kysy soraa, sepeliä tai singeliä »

Murskeen laadunvarmistus ja testaus

Haaviston Sora tarjoaa materiaalien alkutestauksen ja neuvontaa murskeen testauttamiseen. Lopullinen vastuu oikean kiviaineksen sertifioinnista ja testauttamisesta on kuitenkin asiakkaalla. EU:n alueella sertifioiduille kiviaineksille annetaan vaatimusten mukaisuustodistus (DoP), yleiskielessä puhutaan CE-merkistä.

Jos tarvitset peltoviljelmillesi murskauspalvelua tai salaojasoraa, ota meihin yhteyttä! Olemme alan kokenut ja luotettava ammattilainen, joka työskentelee laatu ja asiakas edellä.

OTA YHTEYTTÄ

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2020 © Haaviston Sora Oy