YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Kivenmurskaus ja kallion murskaus

Kivenmurskaus ja kalliolouheen murskaus, ammattitaidolla Haaviston Sora Oy:ltä. Tarjoamme kalliolouheen, kiven ja luonnonsoran murskausta sekä materiaalien seulontaa päätoimialueillamme Satakunta, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Yrityksellämme on yli 40 vuoden kokemus maanrakennukseen käytettävien murskeiden ja hiekkojen jalostuksesta ja valmistuksesta.

Ota yhteyttä »

Murskausta

Murskausta

Murskaus asiakkaan kohteessa

Ammattitaitoinen henkilökuntamme liikkuu asiakkaan työmaalle tai muuhun kohteeseen suorittamaan murskausta. Murskaus suoritetaan Haaviston Sora Oy:n omilla laitteilla. Meillä on myös vankka kokemus asfaltti- ja betonimurskeiden tuottamisesta. Haaviston Soralla ei valitettavasti ole kallion poraukseen/räjäytyksiin tarvittavia lupia eikä laitteistoa, mutta kauttamme saa tarvittaessa yhteystietoja kalliolouhintaa tarjoaviin yrityksiin. Murskeet testautamme sopimuksen laajuuden mukaan PANK hyväksytyssä laboratoriossa. Neuvomme asiakasta CE-merkinnän hankkimisessa murskaustuotteille.

Kivenmurskaus ja kallion murskaus, laitteisto:

Kivenmurskaus ja kallion murskaus materiaalien käyttötarkoitus

Kivenmurskaus ja kallion murskaus tuottaa kiviainesta, jonka pinnat ovat aina murtopintaisia. Tämä kiviaines on lujaa ja kestävää materiaalia, joka sopii erinomaisesti vaativiin ja kuormittaviin olosuhteisiin esimerkiksi tietekniikassa ja rakennusten perustuksissa. Seulottua kalliomursketta voidaan käyttää myös kosteuden katkaisuun (sepelit) ja viherrakentamiseen (esimerkiksi kivituhka). Kalliolouheen murskaus tuottaa sivutuotteena kivituhkaa, joka on viime aikoina kasvattanut suosiotaan huimasti piha- ja viherrakentamisen kasvaessa. 

Kivenmurskaus ja kallion murskausprosessi

Kalliolouhe esimurskataan noin 90 mm murskeeksi. Louhe syötetään esimurskaimeen kaivinkoneella. Esimurskattu kivi syötetään pyöräkuormaajalla jälkimurskaimeen. Murskaustyö eri raekokoihin tapahtuu jälkimurskaimen asetusten ja verkotuksen avulla. Prosessin asetukset varmennetaan testauttamalla valmistuvan murskeen raekoko PANK-hyväksytyssä laboratoriossa. Murskauksen yhteydessä eri murskeet läjitetään pyöräkuormaajalla asiakkaan osoittamalle varastointialueelle. Tarvittaessa voimme lastata murskeen myös asiakkaan kuljetuskalustoon.  

Luonnonsoran murskaus

Esimurskeen syötteen raekoko on tyypillisesti 0 – 600 mm. Murskaaminen haluttuihin raekokoihin suoritetaan jälkimurskaimella ja murskeiden raekoot varmennetaan laboratoriotestauksella.

Henkilöstö

Haaviston Sora Oy:n henkilöstö on kouluttautunut murskauslaitteiston käyttöön sekä laadunvalvonnan vaatimuksiin. Yrityksemme aloitti kalliomurskeiden valmistuksen omalla louhoksella 2000-luvun alussa, joten henkilöstöllämme on yli 10 vuoden kokemus kallionmurskeiden valmistuksesta. Soramurskeita olemme valmistaneet jo useita kymmeniä vuosia. Laboratoriopalvelut hankimme PANK-hyväksytyltä toimijalta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme ja kysy lisätietoja. Suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva palvelukokonaisuus.

Ota yhteyttä »

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2020 © Haaviston Sora Oy