YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Täytehiekka

Täytehiekka on seulomatonta luonnonhiekkaa, jota voidaan käyttää kohteissa, joihin tarvitaan maa-ainestäyttöä, mutta ei kantavuutta.

Koska täytehiekka on seulomatonta, se on verrattain edullista, mutta ei tasalaatuista. Sitä käytetään useimmiten kohteissa, joissa maa-ainekselle ei ole asetettu  erityisvaatimuksia.

Täytehiekan yleisimmät käyttökohteet

Täytehiekka on seulomatonta, joten se sisältää yleensä myös jonkin verran kiviä, voi sisältää myös humusainesta. Lisäksi raekoossa on enemmän vaihtelua kuin seulotuissa hiekka- ja soralajikkeissa.

Yleisimpiä käyttökohteita ovat:

Täytehiekka routii verrattain vähän, eli sen tilavuus pysyy melko samana pakkasellakin. Siksi sitä käytetään joskus myös rakennusten alla ja esimerkiksi kaapeliojien alkutäytöissä.  

Nimensä mukaisesti täytehiekka on tarkoitettu täytteeksi . Usein sitä ajetaan suurina kuormina pihojen ja muiden alueiden täytteeksi.Perustäyttö tehdään ensin täytehiekalla ja sen jälkeen laitetaan päälle muuta maa-ainesta.   

Haaviston soralta myös muut maa- ja kiviainekset

Haaviston Soran valikoimista löytyy myös hienompia hiekka- ja soralajikkeita, sekä esimerkiksi seulasoraa kohteisiin, joissa maa-ainekselle on asetettu raekokovaatimuksia

Toimitamme myös sepeliä, kalliolouhetta ja luonnonkiveä eri puolille Satakuntaa ja Varsinais-Suomea ja teemme  murskauspalvelua asiakkaidemme työmailla.

Meiltä saat myös neuvontaa

Palvelumalliimme kuuluu myös asiakkaan neuvominen materiaalien valinnassa. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme, kun mietit, millaista hiekkaa tai soraa tarvitset.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Pienet täytehiekkatilaukset hoidamme muutamassa päivässä, suuremmat urakat toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Yhteyttä voit ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella »

0400 322 278  -

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2020 © Haaviston Sora Oy