YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Tierakentaminen laadukkaista materiaaleista

Kokenut murskauspalvelu tierakentamisen avuksi. Meiltä myös CE-merkityt murskeet vaativiinkin kohteisiin. Toimimme koko Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella.

Murskauspalvelu ja murskeet asfaltin valmistukseen

Murskauspalvelumme auttaa hankalissa tilanteissa, joissa tien rakentaminen vaatii kallion räjäyttämistä. Kun kallio on räjäytetty, saavumme paikalle murskauskalustollamme ja murskaamme louheen. Kuljetamme murskeen tarvittaessa pois tietyömaalta sovittuun kohteeseen.

Kun murskausta suoritetaan, liikennejärjestelyissä olisi hyvä ottaa huomioon riittävät etäisyydet liikenteen ja murskauskaluston välillä, jotta koneemme pystyvät liikkumaan alueella vaivatta. Kannattaa ottaa huomioon myös se, että murskaamisesta erittyy herkästi pölyä, mikä voi vaikuttaa alueen näkyvyyteen ja siten liikenteeseen.

Jalostamme kalliota ja soraa omalla louhoksellamme ja montuilla erilaisiin tienrakennuksen tarpeisiin, kuten tien pintakerrokseen ja kantavaan kerrokseen. Lisäksi toimitamme asiakkaan vaatimusten mukaisia murskeita asfalttiseokseen.

Haluatko tietää lisää vaihtoehdoista? Ota meihin yhteyttä »

Metsäteiden rakennus alusta loppuun

Meiltä onnistuu myös hiekkapintaisten metsäteiden rakennus alusta loppuun. Rakennamme tien kerros kerrokselta omista kivimateriaaleistamme. Meillä on käytössämme kuljetuskalusto murskeen toimittamiseen, kauhakuormaaja ja kaivinkone tien rakentamiseen sekä tiehöylä tasoitukseen.

Metsäteiden rakennus kannattaa ajoittaa talviaikaan, jotta maa kestää painavia koneita. Hiekkapintaisten teiden sorastuksia voimme tehdä kesällä. Vedämme kuljetuskalustollamme sora- tai kalliomursketta tielle uudeksi pinnaksi.

Etsitkö sopivaa urakoitsijaa metsätien rakentamiseen tai hiekkatien sorastukseen? Ota yhteyttä »

Teiden talvikunnossapito

Talviaikaan tarjoamme liukkauden hillintään hiekoitussepeliä ja -hiekkaa. Sepeli on korvaamassa hiekan, sillä sitä on saatavilla Suomen kallioisesta maaperästä enemmän kuin hiekkaa.

Me toimitamme kuivaa hiekoitussepeliä. Pihoilla ja laatikoissa säilytetyt sepelit usein jäätyvät talviaikaan ja hiekoituslaitteet kärsivät ja menevät tukkoon. Kuiva hiekoitussepeli varmistaa helpon ja laadukkaan hiekoituksen.

Tilaa Haaviston Soran ammattilaiset tietyömaalle

Kun kyseessä on tienrakennusprojekti, kannattaa olla liikenteessä riittävän ajoissa, jotta suunnittelutyölle ja valmisteluille jää tarpeeksi aikaa:

  • Pyydä tarjous ajoissa
  • Suunnittele ja ajoita projektit hyvin
  • Huolehdi materiaalin vaatimustenmukaisuudesta (CE-merkki)
  • Liikennejärjestelyt: järjestä isoille murskauskoneille liikkumistilaa ja varmista tieliikenteen näkyvyys

Meiltä saat ammattimaisen murskauspalvelun tierakentamisen helpottamiseksi. Meiltä myös murskeet toimitettuna kohteeseen. Autamme sinua mielellämme myös oikean louhijan löytämisessä!

KYSY LISÄÄ »

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2020 © Haaviston Sora Oy