Toimitusaika 2-5 päivää

Hiekoitussepeli 1000 kg

Hiekoitussepeli on 3-6 mm raekokoon seulottua kalliomursketta, joka sopii erityisesti liukkauden torjumiseen.

 • Raekoko: 3-6 mm
 • Väri: punainen
 • Säkkikoko: 1000 kg
 • Tuote toimitetaan kuivavarastosta (ei paakkuunnu)
 • Tarvitsetko suuremman määrän tuotetta tai haluatko irtotoimituksen?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

85,00  (alv 0%)

Varasto loppu

 • Toimitusaika 2-5 päivää
 • Nouto tai toimitus kohteeseen

Toimitusalue

Toimitusrahti 15 km sisällä montultamme (Rinnetie 3, Köyliö) 50 € — jos toimituskohde sijaitsee kauempana, pyydä tarjous toimituksesta »

Hiekoitussepeli levitetään jäisille tien pinnoille ja pihoille estämään liukastumisia. Laadukas sepelimme ei liejuunnu, eikä kulkeudu sisälle yhtä helposti kuin hiekka. Se on myös helppo lakaista pois, kun lumet ja jäät ovat sulaneet.

Koneellisessa hiekoituskäytössä sepeli on suosittua, koska sen levittäminen erilaisilla sirottimilla on helppoa. Sepeli ei ime kosteutta yhtä helposti kuin hiekoitushiekka joten pysyy hyvin kuivana eikä jäädy tai paakkuunnu varastoitaessa sateelta suojassa.

Tuotetiedot

Miten hiekoitussepeli valmistetaan?

Hiekoitussepeliä syntyy monivaiheisessa kalliomurskausprosessissa. Murskausprosessiin kuuluvat louhinta, esimurskaus, jälkimurskaus ja mahdollinen jatkomurskaus. Murskausprosessin aikana materiaali seulotaan metalliverkkojen  läpi  eri raekokoihin, joista pienimmät ovat kivituhkaa ja suurimmat noin 100 mm mursketta..

Raekokonsa puolesta sepeli sijoittuu kivituhkan ja tavallisen sepelin väliin ja sisältää tyypillisesti keskenään hieman erikokoisia rakeita.

Hiekoitussepeliä valmistetaan Haaviston Soralla sekä varastosta toimitettavaksi pieneriksi että isompina asiakaskohtaisina tilauksina.

Hiekoitussepelin hinta

Hiekoitussepelin hinta riippuu monesta tekijästä. Haaviston Sora tarjoaa asiakkaiden käyttöön laadukasta kalliolouheesta valmistettua 3-6 mm hiekoitussepeliä, joka on käynyt läpi koko murskaus- ja seulontaprosessin. Sepelistä on poistettu pöly ja karkeat rakeet. Säilytämme valmiin sepelin kuivassa varastossa, jossa se ei kostu. Näin se ei jäädy pakkasilla, joten se sopii käyttötarkoitukseensa erinomaisesti.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Jos tarvitset hiekoitussepeliä johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä, kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin, koska hiekoitussepelin kysyntä on erittäin kausiluontoinen Suomen sääolosuhteiden mukaan. Näin voimme valmistaa ja varata sitä teille ennakkoon.

Hiekoitussepeliä on saatavilla irtomateriaalina ja suursäkeissä. Suursäkit saat tilattua verkkokaupasta. Suuremmissa määrissä, pyydä tarjous!

Tarvitsetko myös?

Luonnonkivet

Hiekat

Sorat

Murskeet

Kivituhkat

Mullat

Kysy tuotteesta tai pyydä tarjous

Haaviston Sora Oy käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja tuotteiden/ palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydät tietosuojasivulta »

  Haluan lisätietojaHaluan tarjouksen tuotteesta tai toimituksesta

  Haaviston Sora Oy

  Rinnetie 3
  27840 Köyliö

  Kiviainekset

  Esa Haavisto
  0400 322 278

  Rahtimurskaus

  Henri Haavisto
  050 323 0103

  Seuraa meitä somessa! Facebook

  Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy