Toimitusaika 2-5 päivää

Luonnonkivet piharakentamiseen

Meiltä saat erilaiset luonnonkivet, kuten mukulakivet ja singelikivet, kätevästi suoraan verkkokaupasta.

Tutustu monipuoliseen kivivalikoimaamme, jossa yhdistyvät luonnonkauneus, kestävyys ja monikäyttöisyys. Meiltä löydät laadukkaat luonnonkivet, jotka sopivat niin kauniisiin pihakiveyksiin, koristeluun kuin moniin muihin käyttötarkoituksiin. Olitpa sitten rakentamassa perinteistä mukulakivipolkua, luomassa kestävää pihakiveystä tai etsimässä moderneja elementtejä puutarhaasi, meidän kattava kivivalikoimamme tarjoaa sinulle erinomaiset vaihtoehdot.

Tarjolla olevat harmaat ja punertavat luonnonkivet lisäävät pihaasi luonnollista tunnelmaa ja ovat helppohoitoista materiaalia. Puutarhassa tai pihalla luonnonkivillä rajatut alueet ja polut viehättävät silmää ja kestävät vuodesta toiseen. Kivet toimivat erinomaisesti myös erilaisissa vesiaiheissa, kuten suihkulähteiden tai lampien ympärillä, lisäten estetiikkaa ja luoden rauhoittavaa ympäristöä.

Meidän kivemme ovat paikallisia Köyliön alueelta kerättyjä, mikä tarkoittaa sitä, että ne on sopivat suomalaisiin sääolosuhteisiin ja tuovat osan paikallista luontoa pihaasi. Mukulakivet ovat pesemättömiä ja koneellisesti seulottuja. Tilaa yksittäiskappaleita, irto- tai säkkitavarana.

Kysy lisää luonnonkivistä

Näytetään kaikki 5 tulosta

Mukulakivet ja singelit

Haaviston Soran laadukkaat luonnonkivituotteet on kerätty kestävästi ja ovat ekologinen valinta jokaiseen pihasuunnitelmaan. Näitä kauniita materiaaleja hyödyntämällä tuet ympäristön monimuotoisuutta ja luonnollisten ekosysteemien säilymistä.

Mukulakiveä saa kahdessa koossa: 50-100 mm ja 100-200 mm. Kivet ovat hioutuneet luonnossa pyöreäreunaisiksi ja ne koristavat kauniisti pihaa. Mukulakiviä käytetään esimerkiksi pihakivinä kiveyksissä ja koristekivinä.

Singelikivi on mukulakiveä pienempi luonnonkivi ja sen raekoko on 8-16 mm16-32 mm tai  20-50 mm. Singelikivi on seulottua ja luonnon hiomaa kiviainesta. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi koristeena, maanpeitteenä tai sepelin vaihtoehtona pelloilla salaojien imeytyskenttänä.

Luonnonkivien hinta

Luonnonkivet ovat myynnissä kappalehinnalla (isot yli 300 mm) tai säkeittäin. Valikoimissamme on pienempiä ja isompia säkkejä, mutta suurempiin kohteisiin voimme toimittaa luonnonkivet myös irtotavarana erikseen lasketun tarjouksen pohjalta.

Toimitamme kivet Köyliöstä käsin alueella Satakunta, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa. 15 kilometrin säteellä rahtikustannukset ovat kiinteät, mutta siitä kauemmas laskemme rahdin kilometrien perusteella. Sekä kivien hintaan että rahteihin lisätään 24 % arvonlisävero.

Soita 0400 322 278

Esimerkkejä luonnonkivien käyttökohteista

Kivien asettelu ja yksityiskohtien huomioiminen luonnonkivien asettelussa luo ainutlaatuisen ilmeen. Se voi myös auttaa ohjaamaan katseita ja kulkuja tiettyihin suuntiin. Luonnonkivien avulla voidaan määrittää alueita, kuten istutusalueet tai puutarhan lepoalueet, ja luoda harmoninen kokonaisuus.

  • mukulakivet, punertava kivi, 50-100 mm ja 100-200 mm: koristekivi, pengerrykset, liikenteenjakajat
  • singeli, 20-50 mm: salaojan imeytyskentät, koristekivi

Luonnonkivet voivat olla myös soikeita eli ne voivat päästä seulasta läpi, vaikka ovat toiseen suuntaan yllä annettuja mittoja suurempia. Kiviä ei myöskään ole pesty, joten niissä voi olla hieman ohutta kiviainesta, kuten hiekkaa.

Laaja valikoimamme mahdollistaa sen, että voit hankkia juuri tarpeisiisi soveltuvia kiviä – oli se sitten yksittäinen, näyttävä suuri luonnonkivi tai pienempään käyttöön tarkoitettu mukulakivi. Lisäksi, voimme toimittaa luonnonkivet irtotavarana suurille rakennusalueille tai erikseen pakattuna pienempiin projekteihin

Näin mukulakivet kannattaa asentaa sokkelin viereen

Luonnonkiviä käytetään usein pihan koristamiseen ja alueiden rajaamiseen. Sokkelin vieressä kulkeva kivireunus on yksi tyypillinen käyttökohde. Sokkelin reunasta täytyy aluksi poistaa kasvusto ja kaivaa auki noin puolen metrin leveydeltä. Reunakohta on hyvä rajata selvästi, jotta luonnonkivet eivät vieri nurmialueelle. Rajaukseen voi käyttää esimerkiksi kanttausnauhaa tai kyllästettyä lautaa.

Pohjakerrokseen kannattaa käyttää vedenkatkaisumateriaalia, esimerkiksi sepeliä. Sitten asetetaan suodatinkangas, jotta rikkakasvusto ei pääse kasvamaan läpi. Kivet asetellaan tämän jälkeen päällimmäiseksi kerrokseksi. Pienirakeisempaa kiveä kannattaa laittaa paksumpi kerros, jotta kivet eivät uppoa alla olevaan materiaaliin. Isommat kivet voi asentaa vierekkäin ja täyttää välit kivituhkalla.

Tilaa luonnonkivet ja pihakivet suoraan verkosta

Meidän kauttamme saat mukulakivet ja singelikivet suoraan verkkokaupasta piharakennuskohteeseen toimitettuna. Mikäli olet epävarma materiaalin valinnasta, neuvomme mielellämme. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja osaamista, jotta saat juuri sinun näköisesi ja toimivimman ratkaisun. Kauttamme löydät myös inspiraatiota, ideoita ja neuvoja luonnonkivien valintaan ja asentamiseen. Saat kauttamme myös kaikki muut piharakentamiseen tarvitsemasi tuotteet, kuten salaojasorat ja täyttöhiekat.

Ota yhteyttä luonnonkivistä

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy