Toimitusaika 2-5 päivää

Tilaa singeli pihaan toimitettuna

Singeli on luonnollinen ja estetiikkaa arvostavien omakoti- ja rivitaloasujien valinta, joka luo kotisi ympäristöön tyylikkään ja loppuun asti mietityn ilmeen. Singelikivi tunnetaan myös nimellä somero.

Haaviston Soralle tyypillinen singeli on väriltään punertavaa ja peräisin Köyliön alueelta, jonka harjualueilla kivet ovat hioutuneet viimeisen jääkauden liikutellessa maamassoja eri suuntiin. Singelimme on seulottua ja luonnon hiomaa kiviainesta, jonka raekoko on alle 50 mm. Singeli 16 32 on yleisin ja monipuolisin kivirouheen koko, joka sopii niin käytävien kuin istutusten pohjaksi.

Singelikivi on siis mukulakiveä pienempää ja sitä käytetään esimerkiksi:

  • koristeena ja maanpeitteenä
  • kalansuojelutyössä kalojen kutusorana
  • salaojien imeytyskenttänä

Ota yhteyttä singelikivestä

Näytetään kaikki 3 tulosta

Singelikivi on monikäyttöinen ja tyylikäs kiviaines

Haaviston Soran punertava singelikivi on ulkonäöltään koristeellista ja sopii esimerkiksi istutusalueiden kivielementteihin tai sokkelien reunustoille. Tällaisessa käytössä se näyttää kauniilta ja pitää suodatinkankaan päälle asetettuna rikkaruohot poissa sieltä, minne ne eivät kuulu.

Singelillä voit toteuttaa monenlaisia piha- ja puutarhaprojekteja, kuten sisääntulotiet, polut, parkkipaikat ja alueiden rajaukset. Se sopii myös erinomaisesti leikkipaikkojen, grillipaikkojen ja terassien viimeisteltyyn ilmeeseen. Helppohoitoinen ja pitkäikäinen singeli 16 32 ei vaadi paljon huoltoa – voit unohtaa rikkaruohojen kitkemisen ja laatoituksen puhdistamisen välillä. Erityisen suosittua singeli on japanilaistyylisissä puutarhoissa, mutta sitä näkee yhä useammin myös tavallisissa suomalaisissa pihoissa, joissa esimerkiksi pihapolkujen päällystäminen singelikivillä on yleistynyt.

Purojen kunnostushankkeissa singeli 20 50 tunnetaan kalojen kutusorana. Eri raekokoja yhdistelemällä saadaan tähän tarkoitukseen sopivaa kiviainesta, joka tarjoaa sopivia piilopaikkoja syntyville kalanpoikasille. Koska singeli on sen kokoista, että vedelle jää tilaa kulkea sen raoista läpi, se toimii myös erinomaisesti imeytyskenttänä salaojissa ja muussa vastaavanlaisessa käyttötarkoituksessa.

Luonnon hiomaa

Tavanomaisesta kivimurskeesta singelikivet eroavat siten, että luonto on hionut ne sileäksi eikä singeliä ole valmistettu suuremmista kivistä murskaamalla. Se on siis täysin puhdas suomalainen luonnontuote, joka on ainoastaan koneellisesti seulomalla eroteltu muusta maa- ja kiviaineksesta erilleen. Materiaalin vahvuuksia ovat sen luonnollisuus, helppohoitoisuus ja joustavuus.

Saatavana eri raekoissa

Singeli kestää hyvin säärasitusta ja vähentää pölyn ja kuran määrää sisätiloissa. Haaviston Soran punertavan sävyistä singeliä on saatavana raekoissa 8-16 mm, 16-32 mm ja 20-50 mm. Toimitamme kiviainesta Köyliöstä käsin kaikkialle Satakuntaan, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Haluatko luoda kodistasi kutsuvan ja viihtyisän sekä helppohoitoisen? Silloin singeli pihaan on täydellinen ratkaisu! Kerro meille kuinka paljon ja minkä kokoista singeliä tarvitset, niin lähetämme sinulle tarjouksen haluamastasi raekoosta. Jos haaveilet tyylikkäästä ja helppohoitoisesta pihasta, suosittelemme singelikiveä!

Pyydä tarjous singelistä

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy