Toimitusaika 2-5 päivää

Hiekoitussepeli, hiekoitusmurske

Etsitkö laadukasta hiekoitussepeliä liukkauden torjuntaan? Haaviston Soralta saat kestävää hiekoitussepeliä teille, pihalle ja viheralueille. Hiekoitussepeli tai hiekoitusmurske on 3-6 mm raekokoon seulottua kalliomursketta, joka sopii sekä julkisten että yksityisten alueiden liukkaudentorjuntaan.

Hiekoitussepeli / hiekoitusmurske levitetään jäisille tien pinnoille ja pihoille estämään liukastumisia. Huolettoman liikkumisen lisäksi se parantaa pihan ja viheralueiden turvallisuutta sekä kestävyyttä. Laadukas sepelimme ei liejuunnu eikä kulkeudu sisälle yhtä helposti kuin hiekka. Se on myös helppo lakaista pois, kun lumet ja jäät ovat sulaneet. Koneellisessa hiekoituskäytössä sepeli on suosittua, koska sen levittäminen erilaisilla sirottimilla on helppoa. Sepeli ei ime kosteutta yhtä helposti kuin hiekoitushiekka, joten se pysyy hyvin kuivana eikä jäädy tai paakkuunnu varastoitaessa sateelta suojassa.

Tilaa hiekoitussepeliä suoraan verkkokaupasta 1.000 kilon suursäkeissä. Suuremmissa määrissä hiekoitussepeliä pyydä meiltä tarjous.

Ota yhteyttä hiekoitussepelistä

Näytetään ainoa tulos

Miten hiekoitussepeli ja hiekoitusmurske valmistetaan?

Hiekoitussepeliä syntyy monivaiheisessa kalliomurskausprosessissa. Murskausprosessiin kuuluvat louhinta, esimurskaus, jälkimurskaus ja mahdollinen jatkomurskaus. Murskausprosessin aikana materiaali seulotaan metalliverkkojen  läpi  eri raekokoihin, joista pienimmät ovat kivituhkaa ja suurimmat noin 100 mm mursketta. Raekokonsa puolesta sepeli sijoittuu kivituhkan ja tavallisen sepelin väliin ja sisältää tyypillisesti keskenään hieman erikokoisia rakeita.

Haaviston Soran hiekoitussepeli on valmistettu paikallisista kiviaineksista, mikä lisää sen kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Hiekoitussepeliä valmistetaan sekä varastosta toimitettavaksi suursäkeiksi että isompina asiakaskohtaisina tilauksina.

Sepelin hinta

Hiekoitussepelin hinta riippuu monesta tekijästä ja vaihtelee laaduittain sekä värin mukaan. Haaviston Sora tarjoaa asiakkaiden käyttöön laadukasta kalliolouheesta valmistettua 3-6 mm hiekoitussepeliä, joka on käynyt läpi koko murskaus- ja seulontaprosessin. Sepelistä on poistettu pöly ja karkeat rakeet. Säilytämme valmiin sepelin kuivassa varastossa, jossa se ei kostu. Näin se ei jäädy pakkasilla, joten se sopii käyttötarkoitukseensa erinomaisesti.

Tilaa hiekoitussepeli ajoissa

Jos tarvitset hiekoitusseliä johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä, kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin, koska materiaalin kysyntä on erittäin kausiluonteista johtuen Suomen sääolosuhteista. Näin voimme valmistaa ja varata sitä teille ennakkoon. Hiekoitussepeli / hiekoitusmurske on pakattu suursäkkeihin mutta sitä on saatavilla myös irtomateriaalina tarpeen mukaan.

Voit luottaa asiantuntijoidemme auttavan sinua mielellään kysymyksissä, kuten sepelin sopivassa määrässä, aikatauluissa ja levitystavoista. Teemme yhteistyötä erilaisten asiakkaiden kanssa mukaan lukien kunnat, taloyhtiöt sekä yksityiset kotitaloudet.

Käyttämällä Haaviston Soran hiekoitussepeliä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa – pidemmän päälle sepeli auttaa välttämään liukkauden aiheuttamat vahingot ja ikävät yllätykset.

Tilaa hiekoitussepeliä

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy