Toimitusaika 2-5 päivää

Tilaa soraa pihalle – kysy soran hintaa

Meiltä saat seulomatonta ja seulottua, punertavaa luonnonsoraa moniin tarpeisiin. Toimitamme soramurskeet ja hiekat Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Tilaa soraa pihalle!

Saat tuotteet säkkitavarana suoraan verkkokauppamme kautta, isommissa tilauksissa suosittelemme pyytämään erikseen tarjousta. Neuvomme mielellämme oikean materiaalin valinnassa!

Ota yhteyttä sorasta

Laske, kuinka paljon maa-ainesta tarvitaan


Näytetään kaikki 2 tulosta

Millainen luonnonsora sopii pihalleni?

Oikeanlaista hiekkaa ja soraa pihalle sekä muihin käyttötarpeisiin!

Seulomaton sora/ täytehiekka soveltuu täyttötarkoitukseen, mutta sillä ei ole kantavuusominaisuuksia. Sen avulla voidaan siis täyttää esimerkiksi pihalla olevia kuoppia, joiden päälle ei tule rakenteita.

Seulottu sora/ hiekka tarkoittaa materiaalia, josta kivet on poistettu. Karkeampi rakeinen seulottu sora soveltuu käytettäväksi esimerkiksi salaojaputkien ympärillä. Hienompi rakeinen seulottu hiekka soveltuu esimerkiksi uimarannoille tai lasten leikkialueen tekemiseen.

Pihasoran hinta

Soran hintaan vaikuttaa eniten seulonta, jolloin seulomaton aines on aina edullisinta. Kysy tarkka pihasoran hinta ottamalla meihin yhteyttä.

Pyydä tarjous sorasta

Sorakuorman rahtikustannukset eivät sisälly hintaan eli ne lasketaan erikseen. Meillä on kiinteät rahtikustannukset 15 kilometrin säteellä Köyliön alueella. Muissa toimituksissa veloitamme rahdin kilometrimäärän mukaan. Rahtikustannuksiin ja materiaalien hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %. Tilaa soraa suoraan netistä Turku, Salo, Naantali, Tampere alueilla.

Hiekkaa tai täytesoraa pihaan? Muista suodatinkangas

Hiekka ja seulomaton sora ovat hyviä materiaaleja piharakentamiseen, mutta ne läpäisevät rikkakasveja. Jos täytät kuoppaa tai teet esimerkiksi lapsille hiekkapintaista leikkialuetta, kannattaa aina ennen hiekan tai soran lisäämistä laittaa pohjalle suodatinkangas. Jos materiaalin päälle asetetaan esimerkiksi pihakiviä tai laattoja, suodatinkangas pitää rikkakasvit loitolla ja pihan siistinä.

Otathan huomioon, että tarjoamamme sora ja hiekka ovat väriltään punertavia, mikä voi vaikuttaa pihan ulkonäköön.

Esimerkkejä soran käyttökohteista

Tilaa hiekat ja sorat Haaviston Soralta

Toimitamme laadukkaat ja standardien mukaiset täytesorat ja hiekat Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Opastamme mielellämme oikean materiaalin valinnassa.

Säkkitavarat saat tilattua kätevästi suoraan verkosta. Laskurimme avulla saat hyvän käsityksen tilattavan materiaalin määrästä. Ota meihin yhteyttä, mikäli etsit laadukasta mursketta nopealla toimituksella suoraan työmaalle tai kotipihaan!

Tilaa soraa pihalle

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy