Toimitusaika 2-5 päivää

Täytehiekka

Täytehiekka on seulomatonta luonnonhiekkaa, jota voidaan käyttää kohteissa, joihin tarvitaan maa-ainestäyttöä, mutta ei kantavuutta.

Koska täytehiekka on seulomatonta, se on verrattain edullista, mutta ei tasalaatuista. Sitä käytetään useimmiten kohteissa, joissa maa-ainekselle ei ole asetettu erityisvaatimuksia.

Laske, kuinka paljon maa-ainesta tarvitaan


Näytetään ainoa tulos

Täytehiekan yleisimmät käyttökohteet

Täytehiekka on seulomatonta, joten se sisältää yleensä myös jonkin verran kiviä, voi sisältää myös humusainesta. Lisäksi raekoossa on enemmän vaihtelua kuin seulotuissa hiekka- ja soralajikkeissa.

Yleisimpiä käyttökohteita ovat:

  • pihojen täytöt
  • kolojen paikkaaminen
  • muut sekalaiset käyttötarkoitukset

Täytehiekka routii verrattain vähän, eli sen tilavuus pysyy melko samana pakkasellakin. Siksi sitä käytetään joskus myös rakennusten alla ja esimerkiksi kaapeliojien alkutäytöissä.

Nimensä mukaisesti täytehiekka on tarkoitettu täytteeksi . Usein sitä ajetaan suurina kuormina pihojen ja muiden alueiden täytteeksi. Perustäyttö tehdään ensin täytehiekalla ja sen jälkeen laitetaan päälle muuta maa-ainesta.

Haaviston soralta myös muut maa- ja kiviainekset

Haaviston Soran valikoimista löytyy myös hienompia hiekka- ja soralajikkeita, sekä esimerkiksi seulasoraa kohteisiin, joissa maa-ainekselle on asetettu raekokovaatimuksia

Toimitamme myös sepeliä, kalliolouhetta ja luonnonkiveä eri puolille Satakuntaa ja Varsinais-Suomea ja teemme  murskauspalvelua asiakkaidemme työmailla.

Meiltä saat myös neuvontaa

Palvelumalliimme kuuluu myös asiakkaan neuvominen materiaalien valinnassa. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme, kun mietit, millaista hiekkaa tai soraa tarvitset.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Pienet täytehiekkatilaukset hoidamme muutamassa päivässä, suuremmat urakat toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy