Toimitusaika 2-5 päivää

Mukulakivi

Mukulakivi eli kenttäkivi on luonnossa pyöreäreunaiseksi hioutunut kivi, jota käytetään erityisen paljon koristekivenä ja kiveyksissä.

Suurempia mukulakiviä kutsutaan joskus myös seulanpääkiviksi ja vielä suurempia nimitetään pultereiksi. Haaviston Soran punertavat mukulakivet ovat haluttua tavaraa koristekäytössä (koot: 50-100 mm ja 100-200 mm).

Ota yhteyttä mukulakivistä

Näytetään kaikki 2 tulosta

Mukulakiven yleisimmät käyttökohteet

Mukulakivi taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin, joista yleisimmät ovat:

  • kenttäkiveykset
  • muurit
  • pengerrykset
  • reunukset ja muu koristekäyttö

Nykyisin mukulakiviä käytetään paljon liikenneympyröissä, liikenteenjakajissa ja pengerryksissä. Ne sopivat sokkelin ympärille ja koristekiviksi ja niillä on mukava reunustaa pihoja polkuja tai vaikkapa kukkapenkkejä.

Kysy lisää mukulakivistä

Koska mukulakivistä on tehty paljon kenttäkiveyksiä, nimitetään niitä usein myös kenttäkiviksi. Kenttäkiveykset ovat perinteisesti tavallisia toreilla ja vanhoissa kaupungin osissa. Ennen autojen yleistymistä mukulakiveä käytettiin kaupunkialueilla teiden pinnoitteena. Historiallisissa kaupunkikohteissa mukulakiveen törmääkin tuon tuosta.

Maisemointikäytössä käytännöllinen mukulakivi on paljon esillä tänäkin päivänä, koska se kestää hyvin kulutusta ja sääolosuhteita ja luo kaupunkiympäristössä historiallista tunnelmaa.

Punertavia mukulakiviä saa kahdessa eri koossa

Haaviston Sora on tunnettu luonnonkiviensä punertavasta värisävystä eivätkä mukulakivet ole tässä suhteessa poikkeus. Punertavia mukulakiviä on saatavana meiltä kahdessa eri koossa (50-100 mm ja 100-200 mm.).

Meiltä saat myös neuvontaa

Palvelumalliimme kuuluu myös asiakkaan neuvominen materiaalien valinnassa. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme, kun mietit, millaisia kiviä tai millaista soraa tarvitset.

Pienet mukulakivitilaukset hoidamme muutamassa päivässä, suuremmat urakat toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Ota yhteyttä mukulakivistä

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy