Toimitusaika 2-5 päivää

Kalliomurske (KAM) 0-56 mm

Keskikarkeat kalliomurskeet soveltuvat parhaiten teiden ja rakennusten kantaviin kerroksiin.

 • Raekoko: 0-56 mm
 • Väri: mustanharmaa

Tuote on saatavana ainoastaan irtotavarana

Pyydä tarjous »
 • Toimitusaika 2-5 päivää
 • Nouto tai toimitus kohteeseen

Kalliomurskeella viitataan murskattuun kiviainekseen, jonka pinnat ovat aina murtopintaisia. Murske on väriltään mustanharmaata kiviainesta. Se on lujaa ja kestävää materiaalia, joka sopii erinomaisesti vaativiin ja kuormittaviin olosuhteisiin esimerkiksi tietekniikassa ja rakennusten perustuksissa.

Kalliomursketta saadaan kun kalliolouhe hienonnetaan murskaimella. Tämän jälkeen kiviaines prosessoidaan hienommaksi materiaaliksi aina haluttuun raekokoon asti.

Tuotetiedot

Kalliomurske on monipuolinen

Kalliomurskeella on useita käyttötarkoituksia. Sitä käytetään muun muassa teiden ja rakennusten kantavissa kerroksissa, teiden ja piha-alueiden päällysmateriaalina sekä asfaltissa. Kalliomursketta voidaan käyttää myös kosteuden katkaisuun ja viherrakentamiseen.

Mikä raekoko sopii tarkoitukseeni?

Kalliomursketta on saatavilla useita eri raekokoja, jotka vaihtelevat muutamasta millistä sataan milliin. Jokaisella murskekoolla on oma tyypillinen käyttökohteensa. Esimerkiksi pihaan sopii erikokoinen murske kuin rakennuspohjiin.

Keskikarkeat kalliomurskeet (0-31 mm, 0-56 mm ja 0-63 mm) soveltuvat parhaiten teiden ja rakennusten kantaviin kerroksiin.

Kysy asiantuntijalta

Mikäli haluat keskustella siitä, mikä murske tai raekoko sopisi parhaalla mahdollisella tavalla käyttötarkoitukseesi, ota meihin yhteyttä! Asiantuntijamme neuvovat ja auttavat mielellään sopivan raekoon ja tuotteen valitsemisessa.

Sepeli, salaojasepeli, hiekoitussepeli, kivituhka, asfaltin raaka-aine

Sepeliä, joka on oma murskelajinsa, käytetään imeytyksiin ja kosteuden katkaisuun. Se on hyödyllistä myös kapilaariveden katkaisussa talon seinustoilla, hiekoituksessa sekä salaojituksissa maamassojen erottamiseksi.

Kivituhkaa hyödynnetään viherrakentamisessa, pihateiden ja -alueiden pintamateriaalina sekä kivetysten ja laattojen asentamisessa.

Kalliomursketta käytetään myös asfaltin raaka-aineena.

Syitä valita Haaviston Soran kalliomurske

 • Kalliomurskeemme lujuus on erinomainen.
 • Jokainen kalliomurske-erä on testattua ja täyttää kansainväliset standardit.
 • Toimimme alueella, jossa kallion laatu on puhdasta.

Kalliomurskeet julkisille toimijoille sekä yksityisille henkilöille

Toimitamme kalliomurskeita julkisille toimijoille, muun muassa kaupungeille, kunnille ja urakoitsijoille. Omakotitalorakentajat ja kesämökkiläiset ovat myös iso osa asiakaskuntaamme. Olemme paikallinen toimija, tunnemme maaston ja olosuhteet erinomaisesti, joten osaamme neuvoa asiakkaita oikean tuotteen valinnassa.

Tilaa puhdasta ja laadukasta kalliomursketta Haaviston Sora Oy:ltä!

Tarvitsetko myös?

Luonnonkivet

Hiekat

Sorat

Murskeet

Kivituhkat

Mullat

Kysy tuotteesta tai pyydä tarjous

Haaviston Sora Oy käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja tuotteiden/ palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydät tietosuojasivulta »

  Haluan lisätietojaHaluan tarjouksen tuotteesta tai toimituksesta

  Haaviston Sora Oy

  Rinnetie 3
  27840 Köyliö

  Kiviainekset

  Esa Haavisto
  0400 322 278

  Rahtimurskaus

  Henri Haavisto
  050 323 0103

  Seuraa meitä somessa! Facebook

  Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy