Toimitusaika 2-5 päivää

Seulasora 0-8 mm, 1000 kg

Seulasora on seulottua luonnonhiekkaa, jonka raekoko on esimerkiksi 0-8 mm.

 • Raekoko: 0-8 mm

50,00  (alv 0%)

 • Toimitusaika 2-5 päivää
 • Nouto tai toimitus kohteeseen

Toimitusalue

Toimitusrahti 15 km sisällä montultamme (Rinnetie 3, Köyliö) 50 € — jos toimituskohde sijaitsee kauempana, pyydä tarjous toimituksesta »

Seulasora on nimensä mukaisesti seulottua soraa, jossa suurimmat partikkelit ovat asetetun raekoon ylämitassa.. Se on tasalaatuista ja sopii moniin eri tarkoituksiin. Täytehiekasta seulasora eroaa siten, että siitä on seulottu pois kaikki yli asetetun raekoonkokoiset kivet. Seulasoraa voidaan tehdä eri raekokohin riippuen asiakkaan tarpeista. Tyypillisimmät raekoot ovat 0 – 8mm ja 0 – 4mm.

Tuotetiedot

Seulasoran yleisimmät käyttökohteet

Seulasora on tasalaatuisempaa materiaalia kuin perushiekka, joten sitä harvoin käyetään pelkästään tavalliseen maa-ainestäyttöön. Parhaiten seulasora sopii esimerkiksi:

 • tasaushiekaksi
 • kivien ja laattojen asentamiseen
 • uimarannoille

Koska seulasorasta on poistettu kaikki  suuremmat kivet, tuntuu se  mukavalta jalkojen alla. Se on rosoista, mutta ei kauhean pölyävää ja sopii erinomaisesti piha- ja rantakäyttöön, kun halutaan hiukan rouheampaa tavaraa.

Tasalaatuisutensa ansiosta se sopii myös hyvin tasaus- ja asennushiekaksi. Siitä on helppo levittää tasainen pinta ja se täyttää mukavasti vaikkapa laattojen välit. Koska seulasora on hyvin vettä läpäisevää, se auttaa esim. laattojen alle levitettynä pitämään laatat kuivina.

Yleisesti maanrakennustöissä soraa käytetään juuri vedenläpäisykykynsä vuoksi rakenteiden alla. Sora pitää myös jossakin määrin kasvit poissa sillä läpäisevyytensä vuoksi myös ravinteet valuvat sorapatjan läpi. Eloperäistä ainesta sorassa on kuitenkin enemmän kuin esimerkiksi sepelissä.

Haaviston soralta myös muuta maa- ja kiviainesta

Haaviston Soralta saa myös täyttöhiekkaa suurempiin maantäyttöoperaatioihin esimerkiksi sepeliä, kalliolouhetta ja luonnonkiveä, joita toimitamme eri puolille Satakuntaa ja Varsinais-Suomea. Lisäksi teemmes murskauspalvelua asiakkaidemme työmailla.

Meiltä saat myös neuvontaa

Palvelumalliimme kuuluu myös asiakkaan neuvominen materiaalien valinnassa. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme, kun mietit, millaisia hiekkaa tai soraa tarvitset.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Pienet seulasoratilaukset hoidamme muutamassa päivässä, suuremmat urakat toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Yhteyttä voit ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella.

Tarvitsetko myös?

Luonnonkivet

Hiekat

Sorat

Murskeet

Kivituhkat

Mullat

Kysy tuotteesta tai pyydä tarjous

Haaviston Sora Oy käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja tuotteiden/ palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydät tietosuojasivulta »

  Haluan lisätietojaHaluan tarjouksen tuotteesta tai toimituksesta

  Haaviston Sora Oy

  Rinnetie 3
  27840 Köyliö

  Kiviainekset

  Esa Haavisto
  0400 322 278

  Rahtimurskaus

  Henri Haavisto
  050 323 0103

  Seuraa meitä somessa! Facebook

  Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy