Toimitusaika 2-5 päivää

Täytehiekka, 1000 kg

Täytehiekka on seulomatonta luonnonhiekkaa, jota voidaan käyttää kohteissa, joihin tarvitaan maa-ainestäyttöä, mutta ei kantavuutta.

50,00  (alv 0%)

 • Toimitusaika 2-5 päivää
 • Nouto tai toimitus kohteeseen

Toimitusalue

Toimitusrahti 15 km sisällä montultamme (Rinnetie 3, Köyliö) 50 € — jos toimituskohde sijaitsee kauempana, pyydä tarjous toimituksesta »

Täytehiekka on seulomatonta luonnonhiekkaa, jota voidaan käyttää kohteissa, joihin tarvitaan maa-ainestäyttöä, mutta ei kantavuutta.

Koska täytehiekka on seulomatonta, se on verrattain edullista, mutta ei tasalaatuista. Sitä käytetään useimmiten kohteissa, joissa maa-ainekselle ei ole asetettu  erityisvaatimuksia.

Tuotetiedot

Täytehiekan yleisimmät käyttökohteet

Täytehiekka on seulomatonta, joten se sisältää yleensä myös jonkin verran kiviä, voi sisältää myös humusainesta. Lisäksi raekoossa on enemmän vaihtelua kuin seulotuissa hiekka- ja soralajikkeissa.

Yleisimpiä käyttökohteita ovat:

 • pihojen täytöt
 • kolojen paikkaaminen
 • muut sekalaiset käyttötarkoitukset

Täytehiekka routii verrattain vähän, eli sen tilavuus pysyy melko samana pakkasellakin. Siksi sitä käytetään joskus myös rakennusten alla ja esimerkiksi kaapeliojien alkutäytöissä.

Nimensä mukaisesti täytehiekka on tarkoitettu täytteeksi . Usein sitä ajetaan suurina kuormina pihojen ja muiden alueiden täytteeksi.Perustäyttö tehdään ensin täytehiekalla ja sen jälkeen laitetaan päälle muuta maa-ainesta.

Haaviston soralta myös muut maa- ja kiviainekset

Haaviston Soran valikoimista löytyy myös hienompia hiekka- ja soralajikkeita, sekä esimerkiksi seulasoraa kohteisiin, joissa maa-ainekselle on asetettu raekokovaatimuksia

Toimitamme myös sepeliä, kalliolouhetta ja luonnonkiveä eri puolille Satakuntaa ja Varsinais-Suomea ja teemme  murskauspalvelua asiakkaidemme työmailla.

Meiltä saat myös neuvontaa

Palvelumalliimme kuuluu myös asiakkaan neuvominen materiaalien valinnassa. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme, kun mietit, millaista hiekkaa tai soraa tarvitset.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Pienet täytehiekkatilaukset hoidamme muutamassa päivässä, suuremmat urakat toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Yhteyttä voit ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella.

Tarvitsetko myös?

Luonnonkivet

Hiekat

Sorat

Murskeet

Kivituhkat

Mullat

Kysy tuotteesta tai pyydä tarjous

Haaviston Sora Oy käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja tuotteiden/ palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydät tietosuojasivulta »

  Haluan lisätietojaHaluan tarjouksen tuotteesta tai toimituksesta

  Haaviston Sora Oy

  Rinnetie 3
  27840 Köyliö

  Kiviainekset

  Esa Haavisto
  0400 322 278

  Rahtimurskaus

  Henri Haavisto
  050 323 0103

  Seuraa meitä somessa! Facebook

  Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy