YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Salaojasora

Salaojasora on yksi vanhimmista ja suosituimmista tuotteistamme. Olemme toimittaneet sitä niin kauan kuin olemme alalla olleet, eli likimain 40 vuotta. Salaojasora on luonnonhiekasta seulottua materiaalia, jonka raekoko on testattu ja jota käytetään nimensä mukaisesti lähes yksinomaan salaojitukseen.

Salaojasora - käyttökohteet

Salaojasoraa käytetään salaojitukseen teillä, pelloilla ja rakentamisessa.

Salaojasora

Maatalous ja peltojen salaojitus

Suurin salaojasora-asiakkaamme on maatalous. Salaojitus lisää pellon pinta-alaa ja helpottaa suurien työkoneiden kulkua pelloilla.

Salaojasora

Rakentaminen ja rakennusten salaojitus

Salaojia käytetään rakentamisessa maaperän ja perustusten kuivattamiseen. Salaojia asennetaan rakennusten anturan viereen, sekä esimerkiksi omakotitalojen ja mökkien piha-alueille. Salaojitus parantaa veden läpäisyä ja estää kosteus- ja routavaurioita.

Salaojasoran ominaisuudet

Salaojasora on punertavaa, seulottua luonnonhiekkaa. Salaojasoraksi valikoimme hiekka-aineksen, joka optimaalisesti edistää veden läpäisyä, helpottaa veden kulkeutumista salaojaputkeen, eristää salaojaputket muista maa-aineksista ja näin estää salaojaputkien tukkeutumisen.

Salaojasoran edut


Kalliomurske haastaa perinteisen salaojasoran

Perinteinen salaojasora on saanut viime aikoina kilpailijan: salaojituksessa voidaan käyttää maamassojen erottamiseen ja veden läpäisyyn myös salaojasepeliä. Luonnonhiekkavarojen ehtyessä on sepeli tullut vaihtoehtoiseksi materiaaliksi salaojitukseen.


Muut hiekkatuotteemme

Toimitamme salaojasoran lisäksi myös muita luonnonhiekasta seulottuja materiaaleja.

Katso yhteystietomme tai täytä tarjouspyyntölomake »


Haaviston Sora – hiekat, murskeet ja kivet

Haaviston Soralla on pitkät perinteet maa-ainesten käsittelystä ja jalostuksesta. Toimimme pääasiassa Köyliön ja Satakunnan alueella. Tunnemme materiaalit ja lähipaikkakunnat kuin omat taskumme – osaamme neuvoa ja auttaa asiakkaita oikean materiaalin valinnassa oikeaan käyttötarkoitukseen ja maastoon. Olemme palveleva paikallinen toimija, jonka kuljetukset toimivat ajallaan.

Olemme luotettava ja kokenut paikallinen yritys

Laadukas salaojasora kokemuksella ja ammattitaidolla Haaviston Sora Oy:ltä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2020 © Haaviston Sora Oy