YHTEYS-
TIEDOT
0400 322278 Esa Haavisto
050 3230103 Henri Haavisto
-
Kalliomursketta ja luonnonsoraa maanrakennukseen

Seulasora

Seulasora on seulottua luonnonhiekkaa, jonka raekoko on esimerkiksi 0-8 mm.

Seulasora on nimensä mukaisesti seulottua soraa, jossa suurimmat partikkelit ovat asetetun raekoon ylämitassa.. Se on tasalaatuista ja sopii moniin eri tarkoituksiin. Täytehiekasta seulasora eroaa siten, että siitä on seulottu pois kaikki yli asetetun raekoonkokoiset kivet.  Seulasoraa voidaan tehdä eri raekokohin riippuen asiakkaan tarpeista. Tyypillisimmät raekoot ovat 0 – 8mm ja 0 – 4mm.

Seulasoran yleisimmät käyttökohteet

Seulasora on tasalaatuisempaa materiaalia kuin perushiekka, joten sitä harvoin käyetään pelkästään tavalliseen maa-ainestäyttöön. Parhaiten seulasora sopii esimerkiksi:

Koska seulasorasta on poistettu kaikki  suuremmat kivet, tuntuu se  mukavalta jalkojen alla. Se on rosoista, mutta ei kauhean pölyävää ja sopii erinomaisesti piha- ja rantakäyttöön, kun halutaan hiukan rouheampaa tavaraa.

Tasalaatuisutensa ansiosta se sopii myös hyvin tasaus- ja asennushiekaksi. Siitä on helppo levittää tasainen pinta ja se täyttää mukavasti vaikkapa laattojen välit. Koska seulasora on hyvin vettä läpäisevää, se auttaa esim. laattojen alle levitettynä pitämään laatat kuivina. 

Yleisesti maanrakennustöissä soraa käytetään juuri vedenläpäisykykynsä vuoksi rakenteiden alla. Sora pitää myös jossakin määrin kasvit poissa sillä läpäisevyytensä vuoksi myös ravinteet valuvat sorapatjan läpi. Eloperäistä ainesta sorassa on kuitenkin enemmän kuin esimerkiksi sepelissä.

Haaviston soralta myös muuta maa- ja kiviainesta

Haaviston Soralta saa myös täyttöhiekkaa suurempiin maantäyttöoperaatioihin esimerkiksi

sepeliä, kalliolouhetta ja luonnonkiveä, joita toimitamme eri puolille Satakuntaa ja Varsinais-Suomea. Lisäksi teemmes murskauspalvelua asiakkaidemme työmailla.

Meiltä saat myös neuvontaa

Palvelumalliimme kuuluu myös asiakkaan neuvominen materiaalien valinnassa. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme, kun mietit, millaisia hiekkaa tai soraa tarvitset.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Pienet seulasoratilaukset hoidamme muutamassa päivässä, suuremmat urakat toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Yhteyttä voit ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella »

0400 322 278  -

Facebook ikoni Linkedin ikoni

Copyright 2020 © Haaviston Sora Oy