Toimitusaika 2-5 päivää

Mukulakivi 50-100 mm, 1000 kg

Mukulakivi eli kenttäkivi on luonnossa pyöreäreunaiseksi hioutunut kivi, jota käytetään erityisen paljon koristekivenä ja kiveyksissä.

75,00  (alv 0%)

 • Toimitusaika 2-5 päivää
 • Nouto tai toimitus kohteeseen

Toimitusalue

Toimitusrahti 15 km sisällä montultamme (Rinnetie 3, Köyliö) 50 € — jos toimituskohde sijaitsee kauempana, pyydä tarjous toimituksesta »

Haaviston soran punertavat mukulakivet ovat haluttua tavaraa koristekäytössä. (Koot: 50-100 mm ja 100-200 mm.)

Mukulakivi eli kenttäkivi on luonnossa pyöreäreunaiseksi hioutunut kivi, jota käytetään erityisen paljon koristekivenä ja kiveyksissä. Suurempia mukulakiviä kutsutaan joskus myös seulanpääkiviksi ja vielä suurempia nimitetään pultereiksi.

Tuotetiedot

Mukulakiven yleisimmät käyttökohteet

Mukulakivi taipuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin, joista yleisimmät ovat:

 • kenttäkiveykset
 • muurit
 • pengerrykset
 • reunukset ja muu koristekäyttö

Nykyisin mukulakiviä käytetään paljon liikenneympyröissä, liikenteenjakajissa ja pengerryksissä. Ne sopivat sokkelin ympärille ja koristekiviksi ja niillä on mukava reunustaa pihoja polkuja tai vaikkapa kukkapenkkejä.

Koska mukulakivistä on tehty paljon kenttäkiveyksiä, nimitetään niitä usein myös kenttäkiviksi. Kenttäkiveykset ovat perinteisesti tavallisia toreilla ja vanhoissa kaupungin osissa. Ennen autojen yleistymistä mukulakiveä käytettiin kaupunkialueilla teiden pinnoitteena. Historiallisissa kaupunkikohteissa mukulakiveen törmääkin tuon tuosta.

Maisemointikäytössä käytännöllistä mukulakiveä käytetään paljon tänäkin päivänä, koska se kestää hyvin kulutusta ja sääolosuhteita ja se luo kaupunkiympäristössä historiallista tunnelmaa.

Punertavia mukulakiviä saa kahdessa eri koossa

Haaviston Sora on tunnettu luonnonkiviensä punertavasta värisävystä, eivätkä mukulakivet ole tässä suhteessa poikkeus. Punertavia mukulakiviä on saatavana meiltä kahdessa eri koossa (50-100 mm ja 100-200 mm.).

Meiltä saat myös neuvontaa

Palvelumalliimme kuuluu myös asiakkaan neuvominen materiaalien valinnassa. Käänny siis rohkeasti meidän puoleemme, kun mietit, millaisia kiviä tai millaista soraa tarvitset.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Pienet mukulakivitilaukset hoidamme muutamassa päivässä, suuremmat urakat toimitamme sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Yhteyttä voit ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella.

Tarvitsetko myös?

Luonnonkivet

Hiekat

Sorat

Murskeet

Kivituhkat

Mullat

Kysy tuotteesta tai pyydä tarjous

Haaviston Sora Oy käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja tuotteiden/ palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydät tietosuojasivulta »

  Haluan lisätietojaHaluan tarjouksen tuotteesta tai toimituksesta

  Haaviston Sora Oy

  Rinnetie 3
  27840 Köyliö

  Kiviainekset

  Esa Haavisto
  0400 322 278

  Rahtimurskaus

  Henri Haavisto
  050 323 0103

  Seuraa meitä somessa! Facebook

  Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy