Toimitusaika 2-5 päivää

Singeli 20-50 mm, 1000 kg

Singelikivi on seulottua ja luonnon hiomaa kiviainesta, jonka raekoko on alle 50 mm. Singelikivi tunnetaan myös nimellä Somero.

 • Raekoko: 20-50 mm
 • Väri: punertava

75,00  (alv 0%)

 • Toimitusaika 2-5 päivää
 • Nouto tai toimitus kohteeseen

Toimitusalue

Toimitusrahti 15 km sisällä montultamme (Rinnetie 3, Köyliö) 50 € — jos toimituskohde sijaitsee kauempana, pyydä tarjous toimituksesta »

Haaviston soralle tyypillinen singeli on väriltään punertavaa ja peräisin Köyliön alueelta, jonka harjualueilla kivet ovat hioutuneet viimeisen jääkauden liikutellessa maamassoja eri suuntiin.

Singelikivi on mukulakiveä pienempää ja sitä käytetään esimerkiksi:

 • koristeena ja maanpeitteenä
 • kalansuojelutyössä kalojen kutusorana
 • salaojien imeytyskenttänä.

Tuotetiedot

Singelikivi on kaunista ja käytännöllistä

Haaviston Soran punertava singelikivi on ulkonäöltään koristeellista ja sopii esimerkiksi istutusalueiden kivielementteihin tai sokkelien reunustoille. Tällaisessa käytössä se näyttää kauniilta ja pitää suodatin kankaan päälle asetettuna rikkaruohot poissa sieltä, minne ne eivät kuulu. Erityisen suosittua singelikivi on japanilaistyylisissä puutarhoissa, mutta sitä näkee yhä useammin myös tavallisissa suomalaisissa pihoissa, joissa esimerkiksi pihapolkujen päällystäminen kivillä on yleistynyt.

Purojen kunnostushankkeissa singeli tunnetaan kalojen kutusorana. Eri raekokoja yhdistelemällä saadaan tähän tarkoitukseen sopivaa kivi-ainesta, joka tarjoaa sopivia piilopaikkoja syntyvillekalojen poikasille. Koska singeli on sen kokoista, että vedelle jää tilaa kulkea sen raoista läpi, se toimii myös erinomaisesti imeytyskenttänä salaojissa ja muussa vastaavanlaisessa käyttötarkoituksessa.

Luonnon hiomaa

Tavanomaisesta kivimurskeesta singelikivet eroavat siten, että luonto on hionut ne sileäksi eikä singeliä ole valmistettu suuremmista kivistä murskaamalla. Se on siis täysin puhdas suomalainen luonnontuote, joka on ainoastaan koneellisesti seulomalla eroteltu muusta maa-ja kiviaineksesta erilleen.

Saatavana eri raekoissa

Haaviston soran punertavan sävyistä singeliä on saatana raekoissa 8- 16 mm, 16-32 mm ja 20-50 mm. Toimitamme kiviainesta Köyliöstä käsin kaikkialle Satakuntaan, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle.

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö

Kerro meille kuinka paljon ja minkä kokoista singeliä tarvitset, niin lähetämme sinulle tarjouksen haluamastasi raekoosta. Yhteyttä voit ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella.

Tarvitsetko myös?

Luonnonkivet

Hiekat

Sorat

Murskeet

Kivituhkat

Mullat

Kysy tuotteesta tai pyydä tarjous

Haaviston Sora Oy käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoon ja tuotteiden/ palveluiden tarjoamiseen sekä toimittamiseen. Lisätietoja löydät tietosuojasivulta »

  Haluan lisätietojaHaluan tarjouksen tuotteesta tai toimituksesta

  Haaviston Sora Oy

  Rinnetie 3
  27840 Köyliö

  Kiviainekset

  Esa Haavisto
  0400 322 278

  Rahtimurskaus

  Henri Haavisto
  050 323 0103

  Seuraa meitä somessa! Facebook

  Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy