Laadukkaat kiviainekset ja ketterä rahtimurskauspalvelu

Suursäkki on kannattava ratkaisu maa-aineksen kuljetukseen 

Suursäkki tulee tarpeeseen, kun haluat pienemmän määrän maa-ainesta kuljetettuna suoraan pihallesi! Suursäkin tilavuus on noin 700 litraa, joten säkissä on maa-ainesta riittävästi esimerkiksi puutarhan kivetyksiin tai vaikkapa pihapolun kunnostukseen. 

Kun pihan tai rakennusprojektin parissa työskennellessä maa- ja kiviaines tulee ajankohtaiseksi, perinteinen maankuljetus voi tuntua massiiviselta ratkaisulta. Suursäkkitoimitus tarjoaa joustavan ja tehokkaan vaihtoehdon materiaalien hankintaan niin pienille kuin suurillekin tarpeille! 

Suursäkki sopii moneen tarkoitukseen 

Suursäkki on ihanteellinen vaihtoehto yksityishenkilöille sekä taloyhtiöille. Suursäkkitoimitus onnistuu esimerkiksi omakotitalon tai rivitalon pihalle taikka kesämökille. Täydellisenä esimerkkinä voisi olla sora pihan somistukseen tai sokkelin reunuksille, laadukas leikkihiekka lasten hiekkalaatikkoon, tai luotettava hiekoitushiekka ja sepeli turvallisen liikkumisen varmistamiseksi taloyhtiöiden alueilla. 

Palvelumme eivät rajoitu pelkästään yksityiskäyttöön, vaan olemme valmiita palvelemaan myös jälleenmyyjiä ympäri Suomea. 

Milloin suursäkki kannattaa valita kuljetustavaksi? 

Suursäkki on kannattava valinta, kun tarvitset maa-ainesta, mutta kuorma-auton lavallinen on liian suuri määrä. Suursäkkimme sisältää noin 1000 kilogrammaa eli 700 litraa materiaalia, mikä on helposti hallittava määrä erilaisiin tarpeisiin. Säkki on päältä avoin ja löytyy kätevät nostolenkit kulmissa, jolloin käsittely ja tyhjennys, esimerkiksi lapiolla, sujuvat vaivattomasti. Toimitus säkeissä tarkoittaa myös sitä, ettei arvokas materiaali mene hukkaan kuljetuksen yhteydessä, kuten jonkin verran voi käydä irtokuljetuksessa. 

Suursäkki mahdollistaa myös maa-aineksen siistin levityksen, koska säkki estää aineksen sekoittumisen muun maan kanssa. Säkkiä voi tyhjentää sopivaan tahtiin ja maa-ainesta voi hakea säkiltä aina kun tarve tulee. 

Mitä maa-aineksia Haaviston Sora toimittaa suursäkeissä? 

Meiltä on mahdollista saada suursäkkeihin pakattuna lähes kaikkia valikoimissamme olevia maa- ja kiviaineksia. Vaikka kaikki tuotteet eivät välttämättä ole suoraan saatavilla verkkokaupastamme säkkitavarana, toteutamme mielellämme tilauksia asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Miten toimitus toteutetaan? 

Toimitamme materiaaleja suursäkeissä lähialueelle noin 20 kilometrin säteellä käyttäen omaa nostolaitteellista kuorma-autoamme. Kauemmaksi kuljetukset hoituvat yhteistyökumppanimme kalustolla, eurolavalle asetettuna ja kätevällä perälautapurulla. Pyrimme aina toteuttamaan toimitukset 3–5 vuorokauden kuluessa tilauksen vahvistuksesta. Asiakkaidemme on myös mahdollista tulla valitsemaan oikeanlainen maa- tai kiviaines paikan päälle ja sopia sopiva tapaamisaika toimistomme kautta. 

Mitä Haaviston Sora haluaa tarjota sinulle? 

Säästämme sinun aikaasi ja vaivaasi, mutta haluamme myös varmistaa, että saat juuri sitä, mitä tilaat. Tarjoamamme soramontun hiekka on punertavan ruskeaa, ja kivet ovat punertavia – luonnollista värimaailmaa suomalaiseen maisemaan. Huomioitavaa on, että toimittamamme luonnonkivet, kuten mukulakivet ja singelit, ovat koneellisesti seulottuja, mutta pesemättömiä. Tämä tarkoittaa, että säkissä voi olla mukana hieman hiekkaa. 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan suursäkkipalvelumme tarjoaa selkeästi määriteltyjä etuja niin logistisesti kuin ympäristönkin näkökulmasta. Me ymmärrämme, että jokainen projekti on yksilöllinen, ja siksi pyrimmekin tarjoamaan asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja. Olemme valmiita palvelemaan teitä kaikissa maa- ja kiviainestarpeissanne! 


Muita artikkeleitamme

Teiden talvikunnossapidon monet haasteet

Suomessa on yli 50 000 kilometriä päällystettyjä maanteitä. Näiden kunnossapito talvisin vaatii paljon ammattitaitoa. Lue millaisia haasteita talvikunnossapitoon liittyy.

Teollisuuspihan kunnostus

Haaviston Soran hallirakennuksia ympäröivä vanha teollisuuspiha oli kuoppainen ja vanha asfaltti oli päässyt kulumaan, joten nyt kesän kynnyksellä päätettiin uusia pihan asfalttipinnoite. Katso kuinka projekti eteni ja millainen lopputuloksesta tuli.

Älä tingi tieturvallisuudesta murskaustyömaan lähellä

Valtateiden varsilla tehdään tien kunnostusten, levennysten ja linjausmuutosten yhteydessä usein myös murskaustöitä. Lue mitä riskejä murskaustyömaan lähistöllä on ja miten Haaviston Sora pitää huolta turvallisuudesta.

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy