Laadukkaat kiviainekset ja ketterä rahtimurskauspalvelu

”Välimatka ei ole este urakalle”

Maanrakennus J Päkkilä Oy

Maanrakennus J. Päkkilä etsi ja löysi Haaviston Soran helposti verkosta. Yrittäjä Pasi Päkkilä vertaili huolellisesti useampia murskaustyön tekijöitä ja päätyi lopulta Haaviston Soraan. Yritys on murskeiden asiantuntija jo kolmannessa polvessa, ja juuri kokenutta osaajaa Päkkilä etsi.

Valintaan vaikuttivat ensivaiheessa hyvät verkkosivut, joiden kautta tarvittava tieto ja yhteystiedot olivat helposti ja selkeästi saatavilla. Valintaa ei ole tarvinnut katua, ja Päkkilä kertoo tekevänsä mielellään yhteistyötä jatkossakin. Niin sujuvaa se kaikin puolin oli.

Vahva kokemus kantaa

Yli 40-vuotinen kokemus maanrakennusalalta näkyy Haaviston Soran kaikessa toiminnassa. Sitä ei voinut olla huomaamatta myöskään Päkkilä, joka louhoksilla Haaviston Sora murskasi alkusyksyllä 2020 Pohjois-Pohjanmaan kalliota.

Yhteistyö sujui kaikin puolin hyvin. ”Urakat toimivat hyvin myös kaukaa käsin”, kehuu Pasi Päkkilä. Erityisesti hän kiittelee, että joustoa löytyi tarvittaessa ja aikatauluja saatiin siksi hyvin soviteltua yhteen. Hän jatkaa vielä: ”Ei voi kyllä moittia missään kohtaa.”

”Kaikin puolin säpäkkää toimintaa”

Kalliomursketta tarvitaan mm. kantaviin kerroksiin rakennusten pohjatöissä ja teiden rakentamisessa. Kalliomurskeita saadaan, kun kalliolouhetta murskataan tyypillisesti ensin karkeaksi murskeeksi, mistä kiviainesta työstetään jälkimurskaimella hienommaksi aina haluttuun raekokoon asti.

Vaikka mursketyömaa sijaitsi kaukana, sujui yhteistyö esimerkillisesti. Asiakaspalvelu toimi ja työmaa käytiin arvioimassa pidemmänkin matkan takaa.

”Sopuun päästiin kaikissa asioissa”, toteaa Päkkilä tyytyväisenä.

Tarjouksesta tositoimiin

Tuota pikaa Päkkilä saikin jo Haaviston Soralta tarjouksen. Se vastasi odotuksia ja töissä päästiin rivakasti alkuun. Mursketta syntyi sovitusti ja pian päästiin maanrakennustöihin – aivan ajallaan. Maanrakennustyöt koostuvat monesta osa-alueesta ja on tärkeätä, että kaikki osapuolet pysyvät sovituissa aikatauluissa.

”Hyvin pojat hoiti homman”, summaa Päkkilä vielä lopuksi eikä malta olla kiittelemättä kauttaaltaan nopeaa toimintaa.

Miten Haaviston sora voi olla sinulle avuksi?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin otetaan selvää!

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy