Laadukkaat kiviainekset ja ketterä rahtimurskauspalvelu

Luotettavaa ja laadukasta toimintaa

Pyhäjärviseudun Ympäristöhuolto Oy on ollut Haaviston Soran asiakkaana jo pidemmän aikaa. Työnjohtaja Tero Lehdon mukaan pitkän yhteistyön yksi tärkeimmistä syistä on luottamus, se mitä luvataan, pitää, ja myös erinomainen tavoitettavuus on Haaviston Soralla kunnossa.

Nopeat toimitusajat

Pyhäjärviseudun Ympäristöhuolto Oy:llä tulee aika ajoin projekteja, joissa tehdään kenttälaajennuksia, rakennusten pohjia. Silloin tarvitaan laadukasta soraa ja mursketta.

Yritys pyysi alun perin tarjouksia useilta yrityksiltä ja Haaviston Sora vei silloin pisimmän tikun tarjouskilpailussa.

Entä mikä oli se tekijä, joka nosti yrityksen voittajaksi?

”Kyllä se oli paikallisuus ja se, että yrityksellä on laadukasta tavaraa saatavilla heti kun sitä tarvitaan. Heillä on omat murskaimet, joten oikeanlaisen tavaran toimittaminen ei ole heille ongelma”, sanoo Tero Lehto.

Kommunikoiminen ja asioiden hoitaminen Haavisto Soran kanssa saa Lehdolta kiitosta.

”Asiakaspalvelu ja viestintä toimii tosi hyvin. Esa (Haavisto) vastaa puhelimeen iltamyöhällä ja vaikka viikonloppuna. Asiat saa siis hoidettua aina mutkattomasti.”

Yhteistyö jatkuu

Silloin kun yhteistyössä on molemminpuolinen luottamus kunnossa, asiatkin sujuvat helpommin. Lehdon mukaan Haaviston Soralla on homma niin sanotusti hanskassa. Yhteistyö tulee jatkumaan tulevaisuudessakin, aina kun eteen tulee projekteja, joihin tarvitaan laadukasta maa-ainesta.

”Kun heiltä tilaa tavaraa, tulee se aina silloin kun on sovittu. Lisäksi se on aina myös sellaista mistä on ollut puhetta. Heillä toimitetun materiaalin laatu on aina hyvää ja myös yrityksen tuotevalikoima on laaja. ”

”Paikallisena toimijana heillä on nopeat toimitusajat. Ainakin vielä ovat pihat pysyneet suorassa, kun on ollut käytössä sen verran hyvää tavaraa”, Lehto heittää naureskellen, kun puhe on Haaviston Soran hyödyistä Pyhäjärven Ympäristöhuollolle.

Entä kenelle Haaviston soraa voi suositella?

”Suosittelen ihan kaikille jotka tarvitsevat sepeliä, soraa tai mursketta. Silloin kannattaa ehdottomasti kysyä heiltä tarjousta.”

Kuinka voimme auttaa sinua?

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2024 Haaviston Sora Oy