Toimitusaika 2-5 päivää

Luonnonkivet piharakentamiseen

Meiltä saat mukulakivet ja singelikivet kätevästi suoraan verkkokaupasta. Tarjolla olevat harmaat ja punertavat luonnonkivet sopivat esimerkiksi pihakiveyksen tekemiseen.

Haaviston Soran luonnonkivivalikoima on peräisin Köyliön alueelta. Mukulakivet ovat pesemättömiä ja koneellisesti seulottuja. Tilaa yksittäiskappaleita, irto- tai säkkitavarana.

Kiinnostaako luonnonkivet – kysy lisää

Näytetään kaikki 5 tulosta

Mukulakivet ja singelit

Mukulakiveä saa kahdessa koossa: 50-100 mm ja 100-200 mm. Kivet ovat hioutuneet luonnossa pyöreäreunaisiksi ja ne koristavat kauniisti pihaa. Mukulakiviä käytetään esimerkiksi kiveyksissä ja koristekivinä.

Singelikivi on mukulakiveä pienempi luonnonkivi ja sen raekoko on 8-16 mm16-32 mm tai  20-50 mm. Singelikivi on seulottua ja luonnon hiomaa kiviainesta. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi koristeena, maanpeitteenä tai sepelin vaihtoehtona pelloilla salaojien imeytyskenttänä.

Luonnonkivien hinta

Luonnonkivet ovat myynnissä kappalehinnalla (isot yli 300 mm) tai säkeittäin. Valikoimissamme on pienempiä ja isompia säkkejä, mutta suurempiin kohteisiin voimme toimittaa luonnonkivet myös irtotavarana erikseen lasketun tarjouksen pohjalta.

Toimitamme kivet Köyliöstä käsin alueella Satakunta, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa. 15 kilometrin säteellä rahtikustannukset ovat kiinteät, mutta siitä kauemmas laskemme rahdin kilometrien perusteella. Sekä kivien hintaan että rahteihin lisätään 24 % arvonlisävero.

Soita 0400 322 278

Esimerkkejä luonnonkivien käyttökohteista

  • Mukulakivet, punertava kivi, 50-100 mm ja 100-200 mm: koristekivi, pengerrykset, liikenteenjakajat
  • Singeli, 20-50 mm: salaojan imeytyskentät, koristekivi

Luonnonkivet voivat olla myös soikeita eli ne voivat päästä seulasta läpi, vaikka ovat toiseen suuntaan yllä annettuja mittoja suurempia. Kiviä ei myöskään ole pesty, joten niissä voi olla hieman ohutta kiviainesta, kuten hiekkaa.

Näin mukulakivet kannattaa asentaa sokkelin viereen

Luonnonkiviä käytetään usein pihan koristamiseen ja alueiden rajaamiseen. Sokkelin vieressä kulkeva kivireunus on yksi tyypillinen käyttökohde. Sokkelin reunasta täytyy aluksi poistaa kasvusto ja kaivaa auki noin puolen metrin leveydeltä. Reunakohta on hyvä rajata selvästi, jotta luonnonkivet eivät vieri nurmialueelle. Rajaukseen voi käyttää esimerkiksi kanttausnauhaa tai kyllästettyä lautaa.

Pohjakerrokseen kannattaa käyttää vedenkatkaisumateriaalia, esimerkiksi sepeliä. Sitten asetetaan suodatinkangas, jotta rikkakasvusto ei pääse kasvamaan läpi. Kivet asetellaan tämän jälkeen päällimmäiseksi kerrokseksi. Pienirakeisempaa kiveä kannattaa laittaa paksumpi kerros, jotta kivet eivät uppoa alla olevaan materiaaliin. Isommat kivet voi asentaa vierekkäin ja täyttää välit kivituhkalla.

Tilaa luonnonkivet suoraan verkosta

Meidän kauttamme saat mukulakivet ja singelikivet suoraan verkkokaupasta piharakennuskohteeseen toimitettuna. Mikäli olet epävarma materiaalin valinnasta, neuvomme mielellämme. Saat kauttamme myös kaikki muut piharakentamiseen tarvitsemasi tuotteet, kuten salaojasorat ja täyttöhiekat.

Ota yhteyttä luonnonkivistä

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2023 Haaviston Sora Oy