Toimitusaika 2-5 päivää

Murskeet jokaiseen tarpeeseen

Meiltä saat kalliomurskeet ja soramurskeet sekä sepelit luotettavasti ja suoraan työmaalle toimitettuina. Toimitamme materiaalit Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Palvelemme erityisesti viherrakentajia, omakotirakentajia ja taloyhtiöitä.

Murskeet pien- ja suursäkeissä saat suoraan verkkokaupasta, suuremmissa määrissä pyydä tarjous!

Kysy lisää murskeesta

Laske, kuinka paljon maa-ainesta tarvitaan


Näytetään kaikki 9 tulosta

Mikä materiaali sopii tarpeeseeni?

Kalliomurske on CE-merkittyä mursketta, joka soveltuu kantavaksi kerrokseksi eli esimerkiksi rakennusten alle ja raskasliikenneteiden pohjiin.

Soramurske on luonnonkivestä tehtyä mursketta, joka soveltuu esimerkiksi metsäteiden sorastukseen ja piharakentamiseen, mutta ei kantavaksi kerrokseksi.

Sepeli on seulottua mursketta eli siitä on poistettu hienoaines. Se on siis irtonaisempaa kiveä. Sitä käytetään esimerkiksi veden imeytymisen katkaisuun.

Kivituhka on sepelistä seulottua hienorakeista materiaalia, jota voidaan käyttää esimerkiksi laattojen alla.

Murskeen hinta

Murskeen hinta riippuu materiaalin laadusta ja raekoosta, pieneen raekokooon murskaus nostaa hintaa. Kalliomurske on kalliimpaa kuin luonnonkivistä valmistettu murske, sillä kalliomurske täytyy louhia irti kalliosta ennen murskausta ja murskeiden ominaisuudet testata laboratoriossa. Soramurske valmistetaan luonnonkivistä eikä sitä ole testattu. Kivituhkan ja sepelin hinta vaihtelee laaduittain sekä värien mukaan. Kysy tarkkaa hintaa ottamalla meihin yhteyttä.

Kysy murskeen hinta

Rahtikustannukset lasketaan erikseen. Toimitamme tuotteet 15 km säteellä kiinteällä hinnalla, mutta kauemmas kilometrien mukaan. Rahtikustannuksiin ja muihin hintoihin lisätään arvonlisäveroa 24 %.

Kuinka kalliomursketta tehdään?

Kalliomurskeen valmistus on monivaiheinen prosessi. Ensin hankitaan louhintaluvat ympäristöviranomaisilta, puhdistetaan louhittava kallioalue pintamateriaalista ja puustosta. Seuraavaksi porataan räjähdysaineen asennukseen tarvittavat reiät, minkä jälkeen panostaja räjäyttää ko. kallioalueen louheeksi. Isot louheet rammeroidaan eli ns. vasaroidaan tarvittaessa, jonka jälkeen päästään murskaamaan. Murskausprosessissa on 2-3 murskainta ja tarvittava murskeen siirtolaitteisto, jotta saadaan valmistettua eri raekoot. Materiaalit täytyy myös hyväksyttää laboratoriossa ennen myyntiä, sillä kyseessä on CE-merkitty tuote.

Tarjoamme eri raekokoja erilaisiin tarkoituksiin

Esimerkkejä käyttökohteista:

  • Kalliomurske 0-150 mm, 0-100 mm: perustukset, täytöt
  • Kalliomurske 0-65 mm, 0-56 mm: perustukset, täytöt,kantavat kerrokset
  • Kalliomurske 0-32 mm, 0-16 mm: pintakerros, tiet, kentät
  • Kalliomurske 0-11 mm: pintakerros, teiden kunnossapito
  • Kivituhka 0-4 mm: asennukset, pintamateriaali
  • Kivituhka 0-8 mm: pintamateriaali

Tilaa murskeet ja sepelit Haaviston Soralta

Me olemme pitkän linjan murskauspalvelu, joten neuvomme mielellämme oikean tuotteen valinnassa. Saat säkkitavarat tilattua suoraan verkkokaupan kautta. Laskurimme avulla saat hyvän käsityksen tilattavan materiaalin määrästä. Meiltä saat murskeet ja sepelit aina kustannustehokkaaseen hintaan. Ota meihin yhteyttä, mikäli etsit laadukasta mursketta luotettavalla toimituksella suoraan työmaalle tai kotipihaan!

Pyydä tarjous murskeesta

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2023 Haaviston Sora Oy