Toimitusaika 2-5 päivää

Hiekoitussepeli

Hiekoitussepeli tai hiekoitusmurske on 3-6 mm raekokoon seulottua kalliomursketta, joka sopii erityisesti liukkauden torjumiseen.

Hiekoitussepeli / hiekoitusmurske levitetään jäisille tien pinnoille ja pihoille estämään liukastumisia. Laadukas sepelimme ei liejuunnu eikä kulkeudu sisälle yhtä helposti kuin hiekka. Se on myös helppo lakaista pois, kun lumet ja jäät ovat sulaneet.

Koneellisessa hiekoituskäytössä sepeli on suosittua, koska sen levittäminen erilaisilla sirottimilla on helppoa. Sepeli ei ime kosteutta yhtä helposti kuin hiekoitushiekka, joten se pysyy hyvin kuivana eikä jäädy tai paakkuunnu varastoitaessa sateelta suojassa.

Ota yhteyttä hiekoitussepelistä

Näytetään ainoa tulos

Miten hiekoitussepeli valmistetaan?

Hiekoitussepeliä syntyy monivaiheisessa kalliomurskausprosessissa. Murskausprosessiin kuuluvat louhinta, esimurskaus, jälkimurskaus ja mahdollinen jatkomurskaus. Murskausprosessin aikana materiaali seulotaan metalliverkkojen  läpi  eri raekokoihin, joista pienimmät ovat kivituhkaa ja suurimmat noin 100 mm mursketta.

Raekokonsa puolesta sepeli sijoittuu kivituhkan ja tavallisen sepelin väliin ja sisältää tyypillisesti keskenään hieman erikokoisia rakeita.

Hiekoitussepeliä valmistetaan Haaviston Soralla sekä varastosta toimitettavaksi pieneriksi että isompina asiakaskohtaisina tilauksina.

Sepelin hinta

Hiekoitussepelin hinta riippuu monesta tekijästä ja vaihtelee laaduittain sekä värin mukaan. Haaviston Sora tarjoaa asiakkaiden käyttöön laadukasta kalliolouheesta valmistettua 3-6 mm hiekoitussepeliä, joka on käynyt läpi koko murskaus- ja seulontaprosessin. Sepelistä on poistettu pöly ja karkeat rakeet. Säilytämme valmiin sepelin kuivassa varastossa, jossa se ei kostu. Näin se ei jäädy pakkasilla, joten se sopii käyttötarkoitukseensa erinomaisesti.

Tilaa hiekoitussepeli ajoissa

Jos tarvitset hiekoitusseliä johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä, kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin, koska materiaalin kysyntä on erittäin kausiluontoinen Suomen sääolosuhteiden mukaan. Näin voimme valmistaa ja varata sitä teille ennakkoon.

Hiekoitussepeli / hiekoitusmurske on pakattu suursäkkeihin mutta sitä on saatavilla myös irtomateriaalina tarpeen mukaan.

Pyydä tarjous hiekoitussepelistä

Haaviston Sora Oy

Rinnetie 3
27840 Köyliö

Kiviainekset

Esa Haavisto
0400 322 278

Rahtimurskaus

Henri Haavisto
050 323 0103

Seuraa meitä somessa! Facebook

Copyright © 2023 Haaviston Sora Oy